Culinair diner in beweging
"Tussentijds een ander plekje zoeken? Overal waar u staat of zit worden onderstaande gerechten aan u uitgeserveerd"

Turning Dinner

5 gangen diner met kleine tot middelgrote gerechten,
maar dan net even anders

Soepje van het seizoen

Trio voorgerecht
• Quenelle van rode biet en geitenkaas, Hollandse garnalencocktail en een bruschetta met gerookte zalm, roomkaas en rivierkreeftstaartje

Tonijn tataki
• Met een jasje van witte en zwarte sesamzaadjes, geserveerd met komkommerparels en avocadocrème

Biologische kippendijen
• Geserveerd op een stamp van pastinaak met diverse seizoengroenten en een jus van sjalotjes en rode wijn

Zoete afsluiter
• Hangop met gekarameliseerde ananas


€ 27,50 per persoon

Combi dinner

Eerst even blijven kletsen voordat u naar het buffet loopt?

Trio voorgerecht (uitgeserveerd)
• Rouleau van hertenpastrami en hazelnotencrème
• Romig soepje van tuinerwten met bacon
• Met geitenkaas gevulde kastanjechampignon

Tussengerecht (uitgeserveerd)
• Vitello Tonnato; op Italiaanse wijze bereid 
• Vegetarisch tussengerecht;
• Quenelle van rode biet met geitenkaas op een bedje van salade frissé

Hoofdgerecht vanaf het buffet
• Overheerlijk zacht gegaarde sukade, met partjes Roseval aardappel, stamp van pastinaak en een jus van rode wijn met sjalotjes
Of
• Zeebaars op de huid gebakken, met verse citroenpasta, gamba’s en honingtomaatjes
Of
•Portabello met een stoof van pompoen en rozijnen, ras-el-hanout en geroosterde Roseval aardappels

    

     

   

      

€ 32,50 per persoon

Walking dinner

Meer-gangen diner, gezellig en in een ongedwongen sfeer samen eten

Broodfestival op tafel
• Drietal verschillende soorten broden met dippers, tapenades en heksenkaas

Lekker soepje
• Soepje van knolselderij en truffel

Voorgerecht
• Carpaccio met pijnboompitten, rucola, Pecorino kaas en truffelmayonaise
Of
• Vitello Tonnato, een klassiek Italiaans voorgerecht

Tussengerecht *
• Zeebaars op de huid gebakken met verse citroenpasta en rode pepers
Hierbij serveren wij gamba’s en gepofte honing-cherrytomaat

Hoofdgerecht *
• Overheerlijke zacht gegaarde sukade
Geserveerd met partjes Roseval aardappel, stamp van pastinaak en een jus van rode wijn met sjalotjes

Trio dessert
• Huisgemaakte tiramisu
• Hangop met gekarameliseerde ananas
• Donkere chocolademousse met sinaasappel

* Het is ook mogelijk om het tussengerecht en hoofdgerecht in buffetvorm te plaatsen. Deze gerechten worden dan à la minute bereid terwijl u erbij staat.

€ 38,50 per persoon

Proeverij festival

Stel zelf u eigen menu samen door te kiezen uit onderstaande gerechtjes: (het minimale aantal gerechtjes is 6, het maximale aantal laten wij aan u over)

Cappuccino van strandkrabbenbisque                                                                                             € 4,95
Ossenstaartsoepje met Madeira                                                                                                       € 3,75
Soepje van knolselderij en truffel                                                                                                      € 3,25
Granité van zoete tomaat en basilicum                                                                                            € 2,95
Met geitenkaas gevulde kerstomaat                                                                                                 € 2,95
Gegrilde courgette met een mousse van pastinaak en kerriegelei                                              € 2,50
Tonijn tataki met sesam, komkommerparels en avocadocrème                                                 € 4,95
Vitello Tonnato; een klassiek Italiaans recept                                                                                 € 3,75
Coquille met zeebanaantjes en een schuim van venkel                                                                € 4,95
Gerookte zalm ‘Balik’ met sinaasappel en koriander                                                                     € 3,95
Sgroppino spoom met citroensorbetijs, wodka en prosecco                                                       € 3,75
Carpaccio met rucola, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas                                                 € 3,75
Sugared pork belly                                                                                                                                € 3,95
Kip teriyaki met sojascheuten                                                                                                           € 3,25
Rouleau van serranoham met rucola, pecorino kaas en een                                                        € 3,50
crème van gefermenteerde knoflook

Bovenstaande prijzen zijn per persoon per gerecht.
Bovenstaand diner is beschikbaar vanaf 10 personen met een minimale
afname van 6 
gerechten per persoon.

Social Media

Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?

Aanmelden
Contact

Feest & Culinair
Telfordstraat 13h
8013 RL Zwolle
info@feestenculinair.nl

Tel: 038 - 4609300
KvK-nummer: 71971505
BTW nummer: NL858922745B01