Seizoens buffetten
"Onderstaande buffetten zijn bereid met de heerlijkste ingrediënten van dit seizoen"

Luxe winterbuffet

De koude dagen zijn begonnen, Stampen Maar!

Stamppotten
• Stamppot van Romanesco en ei
• Bietenstamppot met gebakken ui
• Stamppot pastinaak met nootmuskaat
• Broccoli stamppot met noten en gegrilde ham

Warme gerechten
• Sudderlappen met ui, wortel en gebonden jus
• Grootmoeders gehaktbal met verse tijm, kruidnagel en nootmuskaat              
• Oer-Hollandse rookworst
• Gestoomde seizoengroenten

Bijgerechten
• Kaantjes
• Mooie volle bruine jus
• Piccalilly en Zwolse mosterd
• Augurk en zilveruitjes

€ 18,75 per persoon

Kerstbuffet

Beschikbaar in de maand december

Salades
• Seizoensalade met walnoot, rode ui, spek en champignon
• Huisgemaakte aardappelsalade
• Rundercarpaccio met Parmezaan, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
• Gemengde salade met hertenpastrami en hazelnootolie

Warme gerechten
• Pompoenstoof met rozijnen en ras-el-hanout
• Gevulde champignons met gorgonzola en walnoot
• Wild ragout met cranberry en bospaddenstoelen
• Runderstoofpotje met wortel, rode ui en paprika
• Vol-au-vent; origineel gevuld pasteibakje
• Gebakken kabeljauw met lavendel-beurre blanc
• Pappardelle met zalm, dille en citroen

Bijgerechten
• Ouderwets lekkere stoofpeertjes
• Geurige rijst; met saffraan en kaneel
• Gepofte Roseval aardappel; met Italiaanse kruiden
• Aardappelmousseline

Het buffet wordt aangevuld met vers afgebakken broden, aioli,
pesto, tomatentapenade en heksenkaas

€ 29,50 per persoon

Winter buffet

Lekker net zoals vroeger

Stamppotten
• Boerenkool met spek
• Zuurkool stamppot
• Wortel en ui stamppot

Warme gerechten
• Rookworst
• Bloedworst en balkenbrij
• Speklap

Bijgerechten
• Kaantjes
• Mooie volle bruine jus
• Piccalilly en Zwolse mosterd
• Augurk en zilveruitjes

                                                                                  

     

     

€ 15,75 per persoon

Spring buffet

De heerlijke geuren en smaken van het voorjaar

Koude gerechten
• Mesclun salade met lente ui, Hollandse garnalen en een limoendressing
• Kruidige kipsalade met champignons en sinaasappel
• Courgette salade met puntpaprika en diverse noten
• Aardbeien salade met veldsla, geitenkaas en balsamicoazijn

Warme gerechten
• Citroenpasta met op de huid gebakken zeebaars en gesmoorde venkel
• Beenham met een saus van mosterd en dille
• Zacht gestoofde sukade met een jus van rode wijn en sjalotjes
• Ratatouille van ‘Little Chef’

Bijgerechten
• Hollandse krieltjes uit de oven
• Geurige rijst met citroengras
• Groenten van het seizoen

Het buffet wordt aangevuld met vers afgebakken broden, aioli,
pesto, tomatentapenade en heksenkaas

€ 23,50 per persoon

Social Media

Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?

Aanmelden
Contact

Feest & Culinair
Telfordstraat 13h
8013 RL Zwolle
info@feestenculinair.nl

Tel: 038 - 4609300
KvK-nummer: 71971505
BTW nummer: NL858922745B01