Standaard buffetten
"Een heerlijk buffet met eigentijdse smaken, klein of groot, simpel of luxe"

Wat de pot schaft

Chef's special

Laat u verassen door wat onze chef voor u bereidt.
Het buffet heeft standaard één complete maaltijd en twee verschillende salades.

Het buffet wordt aangevuld met vers afgebakken broden, aioli,
pesto, tomatentapenade en heksenkaas

    

   

   

   

€ 13,75 per persoon

Theater buffet

Wij plaatsen een leuke mix van onderstaande gerechten

Koude gerechten
• Mesclun salade met een frisse dressing
• Huisgemaakte tonijnsalade met groene kruiden en linzen
• Aardappelsalade met yoghurt, mayo, zongedroogde tomaat en peterselie
• Tomaten balsamicosalade

Warme gerechten
• Penne Arrabiata met spek, olijven en rode peper
• Volkorenpasta met kip en pesto
• Moussaka met aubergine en gehakt
• Romige aardappelschotel met bieslook en geraspte kaas

Het buffet wordt aangevuld met vers afgebakken broden, aioli,
pesto, tomatentapenade en heksenkaas

€ 18,50 per persoon

Diner buffet

Een leuke mix voor de grote trek

Koude gerechten
• Roseval aardappelsalade
• Mesclun met geitenkaas, verschillende noten en honing
• Seizoensalade met spek, rode ui, champignons en noten

Warme gerechten
• Kippendij-medaillons in roomsaus
• Balletjes van het Vechtdal rund in kruidige tomatensaus
• Verse citroenpasta met zeebaars, gesmoorde venkel, pancetta en zongedroogde tomaat
• Geroosterde seizoengroenten
• Vegetarische lasagne met mascarpone, spinazie en tomaat
• Geurige rijst
• Gestoomde broccoli en bospeen

Het buffet wordt aangevuld met vers afgebakken broden, aioli,
pesto, tomatentapenade en heksenkaas

    

€ 17,75 per persoon

Half om half buffet

Lekker en van alles wat

Koude gerechten
• Roseval aardappelsalade met augurk, kappertjes, bieslook en crème fraîche
• Salade met gefruite rode ui, champignons, gebakken spekjes en schapenkaas
• Salade Caprese; tomaat, basilicum, pesto en olijfolie

Warme gerechten
• Vegetarische lasagne
• Quiche van verse groenten, blauwkaas en tijm
• Op de huid gebakken zeebaars met linguine, knoflook en citroen
• Malse runderstoofschotel
• Zacht gegaarde beenham met een jus van rode wijn en sjalotjes

Bijgerechten
• Gebakken Hollandse krieltjes met zeezout en rozemarijn
• Geurige rijst met saffraan en kaneel
• Geroosterde & gegrilde groenten; aubergine, courgette, artisjok, tomaat, paprika en ui

Het buffet wordt aangevuld met vers afgebakken broden, aioli,
pesto, tomatentapenade en heksenkaas

€ 21,50 per persoon

Social Media

Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?

Aanmelden
Contact

Feest & Culinair
Telfordstraat 13h
8013 RL Zwolle
info@feestenculinair.nl

Tel: 038 - 4609300
KvK-nummer: 71971505
BTW nummer: NL858922745B01